Volver al sitio

Musicoterapeuta infantil

Centre Auca, Barcelona, 645 011 487

· musicoterapia,llenguatge,Retard de la parla

El musicoterapeuta infantil és aquell professional que utilitza la música i les activitats musicals com a estímul per l’aprenentatge, ja que aquestes activitats ajuden al nen a memoritzar i entendre conceptes bàsics, i a posar en marxa aspectes bàsics del seu desenvolupament com el llenguatge, la capacitat d'atenció, la relació amb l'altre, la coordinació motriu, etc.

La música actua sovint com a estímul per aprendre nous conceptes, noves paraules, noves maneres de construir una frase…

 

Altres vegades, l’activitat musical és l’excusa per aconseguir que el nen treballi una dificultat. Així, tocant el xiulet el nen a aprèn a controlar l’acte de bufar; cantant cançons s’aprèn vocabulari i s’interioritza la construcció de frases; tocar en grup millorar la capacitat d’atenció, la relació amb els altres, i és positiu per l’autoestima.

 


Les sessions comencen amb una cançó de benvinguda, que inclou el nom del nen i busca la familiarització amb l’entorn i la resposta comunicativa del nen cap a l’adult. Durant la sessió, es fan activitats que estimulen el contacte amb l’altre, el vincle comunicatiu i emocional, el llenguatge, i la motricitat.

Si esteu interessats en conèixer el nostre centre i voleu que el vostre fill gaudeixi de les nostres sessions de musicoteràpia, ens podeu trucar al 645 011 487 o bé escriure a info@centreauca.com.

Anna Garí

Psicòloga i musicoterapeuta

Centre Auca